Banc: La porci, orgasmul durează 30 de minute. (În viața viitoare vreau să fiu un porc).

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Banc: La porci, orgasmul durează 30 de minute. (În viața viitoare vreau să fiu un porc).

   minitehnicus
   25 iunie 2020, la ora 21:00
   5142

Dacă țipi timp de 8 ani, 7 luni și 6 zile, o să produci suficientă energie pentru a fierbe o ceașcă de cafea. (E greu de crezut că merită să faci asta.)

Când te dai cu capul de pereți, utilizezi cam 150 de calorii pe oră. (Încă nu pot să-mi iau gândul de la chestia cu porcul.)

Oamenii și delfinii sunt singurele specii care fac sex de plăcere. (Oare de asta zâmbește Flipper mereu?.. Și porcii au 30 de minute de orgasm. Nu pare corect...)

Puricele poate sări pește de 350 de ori lungimea trupului său. Este ca și cum un om ar sări peste un teren de fotbal. (30 de minute.. poți să-ți imaginezi? Și de ce tocmai porcii?)

Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate și întotdeauna cade pe partea dreaptă când se îmbată. (Au plătit oare contribuabilii pentru această cercetare?)


Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atât de gustos pe fundul apei?)

Persoanele dreptace trăiesc, în medie, cu nouă animai mult decât cei stângaci. (Dacă ești ambidextru se împarte diferența?)

Un gândac de bucătărie trăiește nouă zile fără cap, după care moare de foame. (Groaznic... Începi să te minunezi de cât de sadici și bolnavi trebuie să fi fost cei care au urmărit asta.)

Masculul de călugăriță nu se poate împerechea cât timp are capul atașat de corp. Femela inițiază sexul prin tăierea capului masculului. (lubito, sunt acasă. Ce zici de.. Ei bine, cel puțin porcii sar peste acest aspect...)

Unii lei se împerechează de peste 50 de ori pe zi. (In viața mea viitoare încă îmi doresc să fiu porc.. calitatea înaintea cantității)

Fluturii gustă cu ajutorul picioarelor. (La ăștia este mai rău decât la dracii-de-mare.)

Ochiul struțului este mai mare decât creierul său. (Cunosc astfel de persoane.)  Steaua de mare nu are creier. (Cunosc și astfel de persoane.) Porci Norocoși!


Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu