Iohannis: „La intrarea în Mamaia pe lângă certificatul de căsătorie va trebui și diploma de Bac în original și copie legalizată la notar”

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Iohannis: „La intrarea în Mamaia pe lângă certificatul de căsătorie va trebui și diploma de Bac în original și copie legalizată la notar”

   minitehnicus
   30 iulie 2020, la ora 00:40
   2397

Noi măsuri preventive împotriva răspândirii COVID-19 luate de către președintele României. Una dintre măsuri prevede accesul pe litoralul românesc numai a persoanelor căsătorite și a celor cu examenul de bacalaureat promovat.


„Această măsură este menită să reducă considerabil numărul persoanelor care vor intra pe litoralul românesc. La intrarea pe litoral se va prezenta pe lângă certificatul de căsătorie și dilpoma de bac în original și copie legalizată la notar. Această măsură am luat-o ca să ne asigurăm că numărul de persoane aflat pe litoral va putea menține distanțarea socială.”, declară președintele României, Klaus Iohannis.


Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu