Ministrul Transporturilor oficializează parizerul cu pâine și muștar ca mâncarea tradițională a călătorului român

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Ministrul Transporturilor oficializează parizerul cu pâine și muștar ca mâncarea tradițională a călătorului român

   minitehnicus
   02 martie 2019, la ora 11:40
   2033

Conform unui sondaj realizat de Ministetul Transporturilor, 2 din 3 romani consumă parizer cu pâine și muștar. Astfel, Ministrul Transporturilor a deci să  declare această delicatesă „mâncarea tradițională a călătorului român” și cu această ocazie să legalizeze consumul de parizer cu pâine și muștar pe timpul călătoriei.

Fie că ești in sala de așteptare din gară, pe peron, pe bancheta vagonului de clasa 1, în BMW-ul prietenului care te duce până la oraș, in autocar, microbuz, tramvai sau metrou, parizerul cu pâine și muștar poate fi consumat fără niciun fel de jenă.

„Noi nu am făcut nimic altceva decât să oficializăm consumul acestei delicatese atât de bine împământenite în memoria și tradiția călătorului român”, declară Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu