Nea Costică Macaz, CFR-ist convins: „La noi noțiunea timpului nu există! Când mergi cu CFR timpul se dilată!”

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Nea Costică Macaz, CFR-ist convins: „La noi noțiunea timpului nu există! Când mergi cu CFR timpul se dilată!”

   minitehnicus
   17 februarie 2019, la ora 22:57
   999

Declarația lu' nea Costică Macaz, devenit naș la CFR imediat după ce mocănița și-a dat demisia, a surprins o țară întreagă! Acesta reinventează total teoria relativității expunând-o într-un mod inedit, dându-i o cu totul altă conotație, asta datorită experienței de decenii întregi de găurit bilete pe trenurile CFR. Iată expunerea acestuia:

„Io, de-a lungul anilor am observat că la noi noțiunea timpului nu există! Din momentul în care te-ai urcat în tren trebuie să știi că nu există ore, minute, secunde și nici metode de a măsura vreodată cu exactitate timpul parcurs de tren până la destinație. Când mergi cu CFR timpul nu se comprimă, timpul se dilată! Asta explică curiozitatea multora, cum de fiecare dată trenul ajunge mult mai târziu. De fapt trenul nu întârzie, este impropriu să spui asta, ci timpul este dilatat de mersul trenului. Practic CFR este o mașină a timpului!”Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu