Studenții de la Politehnică au participat la un curs de dezvoltare personală pe tema „Butonul de reset și importanța acestuia în viața noastră”

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Studenții de la Politehnică au participat la un curs de dezvoltare personală pe tema „Butonul de reset și importanța acestuia în viața noastră”

   minitehnicus
   19 iulie 2019, la ora 14:42
   766

Ziele acestea la Universitatea Politehnica din București studenții au participat la un curs de dezvoltare personală pe tema „Butonul de reset și importanța acestuia în viața noastră” unde au învățat care este butonul de reset al unui computer, cum se folosește și care este rolul acestuia în viața unui IT-ist. Iată câteva păreri al unora dintre studeți:

„Am rămas uimit! Nu credeam că un calculator este dotat cu un astfel de buton care te poate scoate din orice situație delicată. Acum deja mă simt un programator adevărat!”

„Este impresionant! Practic, daca ceva nu merge îi dai reset și totul e ca nou. S-a meritat!”

„De când cu butonul de reset, nu mai mă tem că mă prinde mama când mă uit la filme p*rno!” Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu