Videochat-iștii vor înlocui profesorii! Aceștia știu cum se ține o sesiune video

Flașnetarul

~ flașnetar pamfletar ~
site umoristic

Videochat-iștii vor înlocui profesorii! Aceștia știu cum se ține o sesiune video

   minitehnicus
   29 aprilie 2020, la ora 15:45
   551

O decizie care pe profesori îi revoltează dar care îi bucură enorm pe elevi și studenți a fost luată astăzi de Ministerul Educației. Ministerul a decis că videochat-iștii vor lua locul profesorilor pentru susținerea examenelor claselor terminale.

Această decizie a venit după îndelungi consultări în urma cărora s-a ajuns la concluzia că videochat-iștii au mai multe avantaje în fața profesorilor: au deja aparatură profesională pentru a asigura desfășurarea examenului la calitate premium, au un loc plăcut și special amenajat de unde vor examina, au experiență mare în online, știu să inițieze și să țină o sesiune video și, cel mai important știu să folosească microfonul și să scrie pe chat!Dacă ți-a plăcut poți dona astfel:

✅ Revolut:  @mcp93
✅ BTC: bc1qs7e9rhh95g8dtx6jzzx0ymtuahafddwz0elq3p
✅ ETH: 0x29f9ed85EE2552e5cC5CFA520FCdC2Be8F35a979
✅ EGLD: erd195fz9jxjhke8rdeuuue4ys4mg9550dkwvt698kn8w3xez8d4mxuq4txllr
✅ DOT: 14Ymsnor4uETt5GzRqqYnq3kMENK4gKnheA47VK1k8QsHrAD
✅ Câștigă $5 la prima achiziție de eGold ($EGLD) folosind linkul meu de afiliere: https://xport.al/referral/x8bcbfnr9o

Comentarii

Pentru a putea lăsa și vedea comentarii trebuie să fii autentificat pe Facebook în browserul de pe care accesezi acest articol
Acesta este un site de pamflet și trebuie tratat ca atare.
Materialele prezentate pe acest site sunt, pe de o parte, oferite spre divertisment personal, pe de altă parte, sunt doar o bucată a unei cercetări sistematice a fenomenului umoristic la români.
Nu putem fi socotiți răspunzători pentru vreun prejudiciu moral, direct sau indirect, care ar avea legătură cu conținutul site-ului. Conținutul prezentat nu exprimă opinia autorului.
Dacă vreunul din textele sau vreuna dintre fotografiile de pe acest site încalcă drepturi de autor, aceasta nu se produce cu bună știință. La orice sesizare întemeiată, editorul va proceda la eliminarea eventualelor piese.

Pentru păreri, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la adresa de email: admin@flasnetarul.ro

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Created by Marius Constantin Popescu